Gode råd om konkurrencer – Supervind.dk

Gode råd om konkurrencer

Konkurrencer er markedsføring!
I bund og grund er konkurrencer på nettet markedsføring for virksomheder.
De vil gerne have dig som kunde og reklamere for deres produkt/tilbud.

Læs selv betingelserne igennem!
Vi kan råde dig til at nærlæse betingelserne i hver en konkurrence, før du tilmelder dig.
I nogle konkurrencer tilmelder du dig firmaets nyhedsbrev og i andre kan du sige ja til at blive ringet op og få et tilbud.

Undersøgleser/surveys
I nogle konkurrencer der også bliver kaldt undersøgelser/surveys kan du blive tilmeldt mange nyhedsbreve og sige ja til mange opringninger fra diverse firmaer/organisationer.
Her skal du være ekstra opmærksom på hvad du siger ja til. Undersøg altid betingelserne meget grundigt her, før du oplyser dine info. Er du det mindste i tvivl om hvad du siger ja til. Så lad hellere vær med at tilmelde dig.

Prøvepakker og kreditkort oplysning!
Nogle konkurrence skal du sige ja til at få en prøvepakke af et produkt og ofte bliver bedt om dit kreditkorts oplysning.
Her anbefaler vi dig helt at lade værre med at deltage. Du kan ende i det man kalder en abonnements-fælde.

På Supervind.dk
Hos Supervind.dk bestræber vi os på kun at udgive konkurrencer hvor der ikke er tilknyttet abonnements fælder samt hvor du ikke skal oplyse noget om dit kreditkort.
I vores liste og nyhedsbrev vil det for det meste være en tilmelding til et nyhedsbrev eller et telefonisk tilbud, som du forpligter dig til hos det firma som afholder konkurrencen.
Vi kigger altid konkurrencen igennem, før vi sætter den på vores oversigt og nyhedsbrev. F.eks. om det er muligt at framelde sig firmaet nyhedsbrev igen m.v.

Har du haft en dårlig oplevelse med en konkurrence?
Skulle du have haft en dårlig oplevelse med en konkurrence på nettet eller som er på Supervind.dk – så kontakt os gerne – Klik her
Vi sletter konkurrencer hvis vi får information om dårlige oplevelser fra vores brugere.

Vi markedsfører eksterne konkurrencer!
SuperVind.dk kan ikke stilles til ansvar for de konkurrencer der er i vores oversigt og nyhedsbrev, da vi ikke er indehaver af disse konkurrencer og spil.
Vi har dog selv en konkurrence kørende, med tilmelding af vores nyhedsbrev. Se her

Vi tjener penge på at markedsføre konkurrencer, ofte pr tilmelding eller klik. Vi samarbejder med nogle af de største medienetværk i branchen.
Det er sådan vi kan få dette website til at køre økonomisk.